Categories
Allt om fakesperma

Hur kan jag öka min spermieproduktion?

Spermantal är allmänt erkänt som den viktigaste indikatorn på fertilitet hos män. Om du upplever att du besitter en sämre sperma produktion så finns det tester att ta, och såklart kan du boka ett besök hos läkare. Men det finns även lite knep att prova på innan dess..

Kan jag öka min spermieproduktion genom att äta selleri?

Det här med mat-myter.. Selleri är ju nyttigt i sig, men kanske inte är det första valet för att främja spermieproduktion.

Om du vill förbättra din sperma kvalitet så är ostron ett bra val. Ostron innehåller zink, vilket har en positiv inverkan på både produktion och kvalitet.

Vitlök och mörk choklad förbättrar både rörlighet och produktion. Även bananer, valnötter och ginseng är en positiv inverkan.

Vad bör jag undvika för att främja min spermieproduktion?

En sådan simpel sak som att undvika att utsätta dina testiklar för värme kan faktiskt förbättra kvaliteten på sperman. Det vill säga att inte ha för tighta kläder och undvika regelbundna varmbad exempelvis.

Sedan har vi självklarheter som rökning och alkohol. Detta är inget som främjar dina simmare. Och som med allt annat så är sund kost och motion A & O för goda förutsättningar.

Fungerar kosttillskott för förbättring av spermieproduktion?

Om du nu varken har tiden eller suget att äta ostron eller mumsa mörk choklad dagarna i ända så finns det effektiva alternativ som kosttillskott.

Det är ett snabbt och effektivt medel som finns både i tablettform och i droppar, som är anpassat för mäns fysiska behov, hälsa och välbefinnande. Och dessutom ger de en positiv inverkan på både kvalitet och produktion när det kommer till spermier.

fakesperma droppande hand